Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert snel. Banen verdwijnen en nieuwe banen verschijnen. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Kijk binnen bij bedrijven 9 t/m 13 oktober 2023

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
West-Brabant

Binnenkijken levert altijd wat op!

Of je nu een baan zoekt, een opleiding, een stageplek, belangrijk is natuurlijk dat het bedrijf bij je past. Bij een eerste kennismaking weet je vaak al heel veel. Daarom is er in de week van 9 tot en met 13 oktober een "Kijk Binnen Bij Bedrijven- week" waar ook jij aan mee kan doen!

Voor wie?
Kijk Binnen Bij Bedrijven is voor iedereen die meer wil weten over werkkansen en -mogelijkheden. Voor scholieren die nog niet goed weten wat ze willen. Voor decanen en docenten om met leerlingen bedrijfsbezoeken te brengen. Voor wie van plan is het roer om te gooien en zich wil oriƫnteren op een nieuwe loopbaan. Kortom: voor iedereen die zijn horizon wil verbreden. Pak die kans!

Hoe werkt het?
Je vindt hier een lijst met bedrijven die meedoen. Bij die bedrijven kun je een kijkje nemen. Soms live, soms digitaal. Je leest meer informatie over het bedrijf en ziet wat ze jou te bieden hebben. Vind je een bedrijf interessant? Dan kun je je inschrijven.

Aanmelden kan hier