Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert snel. Banen verdwijnen en nieuwe banen verschijnen. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Online spreekuur elke woensdagmiddag van 13.30-16.00 uur

Datum en tijd
Einddatum

Een vraag over scholing, maar geen zin om een afspraak te maken? Geen nood. Onze leerwerkadviseurs staan voortaan elke woensdagmiddag voor je klaar! We geven graag antwoord op al je vragen. Bij het leerwerkloket zijn we onafhankelijk en goed op de hoogte van de scholingsmogelijkheden. De dienstverlening is kosteloos en voor iedereen.
Hoe werkt het?

  • Videobellen is mogelijk op woensdagmiddag, tussen 13:30 en 16:00 uur
  •  Klik op de link
  • Je komt in een lobby terecht
  • Je wordt vanzelf binnen gelaten. We hebben een gesprek met jou alleen. De wachttijd is maximaal een half uur (indien we op dat moment met iemand anders in gesprek zijn). Je kunt het ook later nogmaals proberen.

Klik hier voor de link naar de online meeting. Deze link werkt uiteraard alleen op woensdagmiddag tussen 13.30 - 16.00 uur. Wij gebruiken MS Teams, als je dit bericht leest op je smartphone werkt het pas als je de app downloadt. Op een computer of laptop kun je altijd deelnemen, ook als je geen MS Teams hebt. 

Mocht je problemen hebben met inloggen, stuur dan een mailtje naar westbrabant@leerwerkloket.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Afbeelding
Videobellen