Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert snel. Banen verdwijnen en nieuwe banen verschijnen. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Artikel

Gratis online trainingen voor leisure medewerkers

Gratis online trainingen voor leisure medewerkers

Als leisure ondernemer weet jij hoe waardevol Brabantse gastvrijheid is en gewaardeerd wordt. Dit wil je niet alleen zelf uitstralen, maar verwacht je ook van je team.

Voor een ultieme gastvrijheidsbeleving heeft VisitBrabant een gratis online trainingsplatform ontwikkeld met trainingen over het vrijetijdsaanbod in Brabant, maar ook marketing- en doelgroeptrainingen over de Duitse en Belgische gast. Door jouw opgedane kennis en expertise in de praktijk te brengen, bereik je uiteindelijk meer (herhaal)bezoek, meer bestedingen en een betere vindbaarheid bij je doelgroep. Binnen 30 minuten ben jij op de hoogte en behaal je ook nog een certificaat.

VisitBrabant

(Stichting) VisitBrabant is de destinatiemarketingorganisatie van Brabant. Zij laten, samen met hun partners, zien wat Brabant te bieden heeft, zodat ondernemers, regio’s, steden en dorpen, natuur, cultuur en evenementen de aandacht én de bezoekers krijgen die ze verdienen. De juiste bezoekers op de juiste plek, die langer blijven én ook graag nog eens terugkomen, dat is het doel!

Wil jij;

  • leren hoe je Belgische en Duitse gasten (die zorgen voor aanzienlijke omzetverhoging en seizoensverlenging) ook naar jouw locatie haalt?
  • leren waarom goed reviewmanagement een enorme boost geeft aan jouw boekingen?
  • de verwachtingen van je gasten overtreffen met mooie omgevingstips (reken maar dat zij zorgen voor goede mond-tot-mondreclame)?

 

Wat je doel ook is, ontdek de gratis online trainingen van VisitBrabant. Voor alle medewerkers binnen de leisure branche, een gratis bron aan ruime kennis.

 

Meld je direct aan