Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert snel. Banen verdwijnen en nieuwe banen verschijnen. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Contact met het Leerwerkloket West-Brabant

Wij komen graag met je in contact. Dat kan telefonisch, via MS Teams videobellen en online. Ook een "live" gesprek is mogelijk. Vul hieronder je gegevens in, dan nemen wij contact met je op. Wij willen je waarschuwen dat onze mail soms terechtkomt in de "reclame-box of spam".

De privacy-verklaring vind je achter deze link. De pagina opent in een nieuw venster.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te delen, zodat er contact met mij kan worden opgenomen.

Als je geen toestemming geeft, kan dit formulier niet verstuurd worden. Je kunt dan contact opnemen met het Leerwerkloket via  westbrabant@leerwerkloket.nl

Op deze locaties ontmoeten we je graag. We werken op de locaties Etten-Leur, Bergen op Zoom en Roosendaal op afspraak. Als je het formulier invult, nemen we contact met je op.

Op de locaties Bibliotheek Nieuwe Veste (Breda), UWV en bibliotheek Theek 5 in Oosterhout is een inloopspreekuur. Hier kun je binnenlopen. Tijdens de schoolvakanties is er geen inloopspreekuur. 

Het is ook nog steeds mogelijk om een videobel-afspraak te maken. 

UWV Werkbedrijf
Chasséveld 17
4811 DH Breda
Nederland

Elke dinsdagmiddag van 13.30-16.00 uur is er inloopspreekuur. Je kunt je melden bij de balie. Tijdens schoolvakanties is er geen inloopspreekuur en werken we op afspraak. 

Bibliotheek | Nieuwe Veste Breda
Molenstraat 6
4811 GS Breda
Nederland

Elke woensdag - behalve in de schoolvakanties - is er van 9.30-11.30 uur inloopspreekuur bij Bibliotheek Nieuwe Veste. 

Werkplein Hart van West Brabant
Dunantstraat 80
4701 GZ Roosendaal
Nederland

Stadskantoor Etten-Leur
Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Nederland

bibliotheek Theek 5
Torenstraat 8
4901 EJ Oosterhout
Nederland

1 x per maand op donderdagochtend is er inloopspreekuur bij bibliotheek Theek 5 in Oosterhout. Tijd: 10.30 tot 13.00 uur. Waar? Tafel bij informatiepunt Digitale Overheid op de begane grond. 

Data 2022: Donderdag 23 juni, donderdag 21 juli, donderdag 18 augustus, donderdag 22 september, donderdag 20 oktober, donderdag 17 november en donderdag 15 december. 

Gemeente Oosterhout
Slotjesveld 1
4902 ZP Oosterhout
Nederland

Stadskantoor Bergen op Zoom
Jacob Obrechtlaan 4
4611 AR Bergen op Zoom
Nederland