Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert snel. Banen verdwijnen en nieuwe banen verschijnen. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Zoek een opleiding op Leeroverzicht.nl

Alle opleidingen en financiële regelingen op 1 plek

 

De website Leeroverzicht biedt een onafhankelijk en zo compleet mogelijk overzicht van de beschikbare opleidingen in Nederland. Je vindt er alle soorten opleidingen: van praktijkleren, trainingen en cursussen tot opleidingen met een wettelijk goedgekeurd diploma. Het gaat om reguliere opleidingen die de overheid betaalt, maar ook om opleidingen van commerciële opleidingsbureaus. Ook vind je er een compleet overzicht van beschikbare financiële regelingen. En vind je het fijn om met iemand over je studiekeuze te praten? Dan is er een overzicht van organisaties met loopbaanadviseurs bij jou in de buurt.

(Let op: de website is in het najaar van 2022 online gegaan en wordt nog altijd verder gevuld met opleidingen en cursussen. Het kan dus zijn dat de opleiding of cursus die je zoekt er nog niet tussen staat. De bedoeling is dat deze website z.s.m. een totaaloverzicht biedt).

Leeroverzicht.nl

Afbeelding
Leeroverzicht.nl