Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert snel. Banen verdwijnen en nieuwe banen verschijnen. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Agenda

Via JobOn kun je gratis verschillende online workshops en e-learnings volgen. 
Afbeelding
Man die schrijft
Wil je een studie kiezen, maar ben je er nog niet uit? Bezoek dan Onderwijsbeurs Zuid!  Op 24 en 25 september kun je gratis deze beurs bezoeken. 
Afbeelding
Onderwijsbeurs Zuid
Ben jij student, zorgprofessional, herintreder of gewoon nieuwsgierig welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen zorg en welzijn? Dan is dit voor jou de kans om in gesprek te gaan met zorgorganisaties bij jou in de buurt.
Afbeelding
mb ik zorg
Een gastles verzorgen, meerdere workshops geven, projectgroepjes begeleiden? Wie weet zie je een hele lessenreeks wel zitten. Jij mag kiezen! Naast je baan in het bedrijfsleven kan je prima een steentje bijdragen aan het onderwijs: in hybride vorm. Een win-win voor jouw carrièremogelijkheden en ontwikkeling.Voor onderwijs en bedrijfsleven waartussen actuele kennis en ideeën circuleren. Zo is onderwijs actueel en krijgt het bedrijfsleven iemand met trainingsvaardigheden. Wil je als bedrijf meer info rondom de mogelijkheden van hybride docentschap kijk dan live mee die avond!
Afbeelding
Fontys
Doel van het omscholingsproject is de mismatch op de huidige arbeidsmarkt aan te pakken. Inspelen op de urgente vraag van werkgevers en tegelijk kans bieden aan mensen die een carriereswitch willen en werkzoekende hoogopgeleiden een uitdagende IT-baan bieden. Wil je meer weten over het omscholingstraject Make IT Work? Tijdens deze interactieve online voorlichting via MS Teams vertellen onze voorlichters over Make IT Work, hoe het is om als professional bij Fontys te studeren en nemen we uitgebreid de tijd om in te gaan op jouw vragen. In februari 2022 starten de omscholingsprogramma's Software Engineering en Business & Data Analytics.
Afbeelding
LWLUT vacature IT
Bezoek de online campus van Avans tijdens de Open avonden op 2, 3 en 4 november. Volg de presentaties van de voltijd- en duale opleidingen waarover jij meer wilt weten.
Afbeelding
Logo Avans
Twijfel jij nog welke studie het beste bij jou past? Laat je op goede ideeën brengen tijdens een open dag op het mbo. Studenten en leraren vertellen je dan alles over hun opleiding. Kijk mee bij meerdere studies en stel al jouw vragen. Wedden dat je enorm enthousiast weer thuiskomt?  
Afbeelding
Logo Curio
Is uw bedrijf gevestigd in de Nederlands-Vlaamse grensregio? Wilt u grensoverschrijdend netwerken? Of bent u op zoek naar personeel? Dan nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan één van onze Cross-Border congresavonden: “De toekomst is samen!
Afbeelding
Eures