Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert snel. Banen verdwijnen en nieuwe banen verschijnen. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Agenda

Via JobOn kun je gratis verschillende online workshops en e-learnings volgen. 
Afbeelding
Man die schrijft
Hé jij daar, jij wilt toch ook iets van je toekomst maken…….stel het dan niet langer uit en start vandaag! Voor wie dan? Voor iedereen in West-Brabant tussen de 18 en 23 jaar die niet meer op school zit en geen startkwalificatie heeft.
Afbeelding
On My Way workshop
Ben je op zoek naar een (leer)baan, stage of vrijwilligerswerk? Of ben je gewoon benieuwd hoe het is om te werken in de sector Zorg? Wist je dat er gedurende het hele jaar allerlei activiteiten georganiseerd worden?  
Afbeelding
Handen met daarin een hart.
Ben je op zoek naar een (leer)baan? Iedere zoektocht is anders. Wat voor jouw zoektocht de beste aanpak is, ontdek je in de praktijk. Bij Walk&Talk Online krijg je tips & tricks van Debbie Heijne (bedenker Walk&Talk) én van je collega-werkzoekers. Deze online bijeenkomsten worden (kosteloos) aangeboden in samenwerking met de bibliotheek. 
Afbeelding
Social Media mensen achter beeldschermen
Overweeg jij een carrière in het onderwijs en ben je benieuwd hoe deze overstap eruit zou zien? Meld je dan aan voor een van de webevents van het Onderwijsloket.
Afbeelding
Meisje in klaslokaal voor schoolbord en juf