Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert snel. Banen verdwijnen en nieuwe banen verschijnen. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

Agenda

Altijd al nieuwsgierig geweest naar de processen in de kunststofindustrie?  Kom naar de informatieworkshop op 4 oktober!
Afbeelding
Kunststof
Of je nu een baan zoekt, een opleiding, een stageplek, belangrijk is natuurlijk dat het bedrijf bij je past. Bij een eerste kennismaking weet je vaak al heel veel. Daarom is er in de week van 9 t/m 13 oktober een "Kijk Binnen Bij Bedrijven- week" waar ook jij aan mee kan doen!    
Afbeelding
Kijk binnen bij bedrijven
Overweeg jij een carrière in het onderwijs en ben je benieuwd hoe deze overstap eruit zou zien? Meld je dan aan voor een van de webevents van het Onderwijsloket.
Afbeelding
Meisje in klaslokaal voor schoolbord en juf
Heb je nog nooit in zorg en welzijn gewerkt? Of is het alweer een tijdje geleden? Wij zijn op zoek naar Brabanders die de zorg durven te ontdekken. 
Afbeelding
logo
Ben jij geïnteresseerd in ICT en je wilt daar graag meer over weten? Je onderzoekt of deze sector jouw nieuwe carrièrekansen kan bieden.  
Afbeelding
The code club
Ben je op zoek naar een (leer)baan, stage of vrijwilligerswerk? Of ben je gewoon benieuwd hoe het is om te werken in de sector Zorg? Wist je dat er gedurende het hele jaar allerlei activiteiten georganiseerd worden?  
Afbeelding
Handen met daarin een hart.
Via JobOn kun je gratis verschillende online workshops en e-learnings volgen. Ook zijn er regelmatig bijeenkomsten op verschillende locaties in het land. 
Afbeelding
Man die schrijft