Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert snel. Banen verdwijnen en nieuwe banen verschijnen. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

The Code club: Event voor mensen die interesse hebben in ICT

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Reduitlaan 43 4814 DC Breda (achter de Brandweer)

Ben jij ge√Įnteresseerd in ICT en je wilt daar graag meer over weten? Je onderzoekt of deze sector jouw nieuwe carri√®rekansen kan bieden. Deze bijeenkomst zal in het teken staan van de Infrastructuur kant van ICT, denk aan Connectiviteit, Security, Data en Systeemaanleg -en Beheer.

Kom dan kennis maken met mensen die al actief zijn in IT en Technologie. Zij kunnen je er alles over vertellen en natuurlijk gaan we samen aan de slag met interactieve workshops en presentaties.

13.30u Ontvangst en bezoeken stands van werkgevers, opleiders en intermediairs

14.00u Kick off

14.15u Workshops & Presentaties

16.30u Kennismaken & Speed dates bij de stands op de expovloer

17.00u Network Drinks!

18.00u Afronding

Organisatie van het event: Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het IT netwerk The Code Club ism West-Brabant werkt door en Werkgevers Servicepunt West-Brabant. Er worden foto's/video's gemaakt tijdens het event. Op voorhand wordt de deelnemerslijst gedeeld om te zorgen dat er zoveel connecties met elkaar worden gemaakt. Door het bestellen van een ticket stem je hiermee automatisch in.

We kijken er naar uit om jou 29 november te ontmoeten!

LinkedIn

Youtube-filmpjes