Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert snel. Banen verdwijnen en nieuwe banen verschijnen. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met gericht loopbaan- en scholingsadvies.

West-Brabant werkt door

Ben je op zoek naar een nieuwe baan, personeel of heb je vragen over (om)scholing? West-Brabant werkt door helpt jou verder!

West-Brabant werkt door!

De coronacrisis heeft impact op de arbeidsmarkt. In de ene branche is het lastig om werk te vinden. In de andere branche staan werkgevers te springen om extra mensen. Sinds begin 2021 is West-Brabant werkt door! actief in de regio. Alle partners uit de arbeidsmarktregio West-Brabant, zoals Gemeenten, UWV, FNV, CNV en Leerwerkloket, hebben hun krachten gebundeld binnen deze samenwerking. Samen bieden zij inzicht en geven informatie op het gebied van werk en scholing. Dit doet West-Brabant werkt door voor werkgevers, werkzoekenden en met werkloosheid bedreigde werknemers. 

Voor werkzoekenden en werknemers

Ben jij na 12 maart 2020 je baan verloren of dreig je werkloos te worden en wil je overstappen naar ander werk? Verkeer je door de coronacrisis in onzekerheid en heb je begeleiding nodig bij het zoeken naar nieuw werk en inkomen? Heb je (om)scholing nodig om je baan te houden of een nieuwe baan te krijgen? De adviseurs van West-Brabant werkt door staan voor je klaar en helpen je graag met de stap naar werk in een kansrijke sector. 

Voor werkgevers

Heb je als werkgever weinig of geen werk voor je personeel? Bijvoorbeeld als de vraag van klanten afneemt of verandert? Kun je moeilijk aan personeel komen? Of heb je vragen over scholing voor personeel? De adviseurs van West-Brabant werkt door kijken graag samen met jou naar oplossingen.

Gratis adviesgesprek

Vraag een gratis adviesgesprek aan met een van de adviseurs van West-Brabant werkt door! via het contactformulier of neem telefonisch contact op via telefoonnummer 06-25733735.